Ваші старі повідомлення, рекламоване: Відродження старого повідомлення WordPress Огляд плагіна

Відродження старого посту, раніше відомий як Tweet Old Post, є плагіном на відміну від будь-якого іншого. Він вирішує дві цікаві проблеми, з якими стикається майже кожна людина, яка працює над WordPress.


По-перше, ви швидко зрозумієте, що ваші старі публікації – ті, що з часом залишають вашу домашню сторінку і потрапляють у ваші архіви – більше ніколи не побачать світла дня. Звичайно, ви можете отримати органічний пошуковий трафік, але він не завжди такий надійний, хоча деякі з цих старих публікацій можуть бути найкращими, що ви писали коли-небудь..

Друга проблема стосується соціальних медіа. Коли я почав публікувати повідомлення в Twitter та Facebook, я зрозумів одну головну проблему: керувати законним графіком соціальних медіа потрібно назавжди. Навіть якщо вам буде цікаво створювати зображення та ділитися крутими посиланнями чи порадами на своїх соціальних сторінках, це забирає вашу продуктивність, як вакуум Дайсона.

І це величезна проблема всі зараз у соціальних мережах, і ви не вистачаєте на величезний потенціал зростання, якщо не будете постійно ділитися відповідним вмістом, який може бути привабливим для ваших клієнтів..

Коротко, Revive Old Post поєднує ваші старі пости та кілька соціальних систем у чудовій гармонії. Він поширюється на ваші старі публікації та твіти або ділиться ними на Facebook, Twitter або LinkedIn навмання, роблячи так, що вам не доведеться витрачати свій дорогоцінний час. Плагін використовувався лише для того, щоб приймати ваші публікації та твітувати їх, але вони з тих пір інтегровані з іншими соціальними сайтами, що вимагають зміни імені..

Процес настройки старого пожвавлення

Щоб почати все, це досить просто. Просто перейдіть на підсистему вашого веб-сайту WordPress, перейдіть на вкладку «Плагіни» зліва на панелі приладів та шукайте плагін Revive Old Post. Натисніть кнопку Встановити та активуйте її для продовження.

Відновити старі повідомлення - Автоматичне повідомлення у соціальних мережах

На лівій стороні панелі приладів знову відображається вкладка “Відновити стару публікацію”, і вона називається “Відродження старої публікації” – досить проста. Клацніть на головній вкладці, щоб почати налаштування системи автоматичного обміну. На вкладці “Облікові записи” можна підключити три різні соціальні акаунти. Просто натисніть на кнопки Twitter, Facebook або LinkedIn, щоб ввести власні облікові дані для підключення.

Це приблизно так просто, як це можливо. Вони включають кілька оголошень та партнерські посилання на головній частині інформаційної панелі, але вони відхилені в сторону, тому це насправді не турбує. Вам також не потрібно вибирати всі три облікові записи. Якщо у вас є лише акаунт у Twitter, тоді натисніть на кнопку та ввійдіть протягом декількох секунд.

Рахунки

Ви помітите, що всі налаштування, які ви можете змінити, добре організовані на маленькі вкладки вгорі сторінки. Плагін насправді не має багатьох функцій, тому досить просто підтримувати самопочуття та швидко налаштовувати його. Варто зауважити, що плагін не має зайвих функцій, тож ви не знайдете безладу.

Коли ви переходите до Загальні налаштування на сторінці ви можете змінити різні параметри, наприклад, скільки годин потрібно чекати між кожною автоматичною ділянкою. Це основне налаштування, яке потрібно змінити, оскільки ви можете бачити публікацію раз на день, кілька разів на день або навіть раз на тиждень..

На цьому кроці можна редагувати кілька інших функцій, тому сміливо змінюйте речі, наприклад, скільки років ви хочете потрапити в свої архіви публікацій та кількість публікацій, якими слід поділитися в кожному раунді.

Мені подобається Мінімальний вік налаштування, тому що якщо ви вже ділитесь своїми останніми публікаціями автоматично або вручну, ви не хочете, щоб ця система надсилала їх знову. Ви також можете відстежити, скільки трафіку отримав плагін через Google Analytics, і видалити деякі конкретні типи публікацій, якими ви не хочете ділитися..

Наприклад, я особисто ніколи не хотів би твітнути одну зі своїх веб-сторінок або рахунків-фактур, тому я б видалив їх із черги.

Загальні налаштування

Форматування ваших повідомлень

Перехід на Формат повідомлення на вкладці ви можете побачити кілька параметрів налаштування для включення тексту за замовчуванням у кожну публікацію, яка виходить. Я закоханий у цю область, тому що на ранніх стадіях цього плагіна ви не можете включити хэштег чи ім’я користувача в твіти.

Існує також приємне невелике налаштування використання скорочувача URL-адрес, щоб твіти не відображалися дуже довго. Інші налаштування включають налаштування довжини публікації, додаткові включення тексту та те, де ви хочете, щоб посилання з’являлося, коли публікація виходить.

Не соромтеся переходити до Facebook і LinkedIn сторінок, якщо ви хочете також змінити їх. Ці вкладки досить схожі на Twitter сторінки.

Формат повідомлення

Спеціальне планування та інші функції Pro

Коли ви переходите до Спеціальне планування Ви швидко зрозумієте, що для його використання потрібно сплатити додаткову плату. Це одна з дивовижних особливостей, що входять до преміум-версії. Спеціальне планування дозволяє встановити певні часові інтервали та навіть змінити кількість публікацій, які ви хочете відправити протягом тижня. Наприклад, ви можете хотіти, щоб два повідомлення надсилалися в понеділок, а лише одне – у неділю.

Спеціальне планування

Ось що ще ви отримуєте з версією Pro:

  • Форматування повідомлення LinkedIn
  • Опублікування у Facebook та Twitter із зображеннями
  • Вибір типів публікацій, які ви хочете поділитися

Я, чесно кажучи, ніколи не хотів би користуватися плагіном, якщо я не зміг би видалити все, окрім своїх публікацій у блозі, тому варіант 75 доларів Pro є обов’язковим для мене.

Якщо ви дійсно хочете автоматизувати свої соціальні програми, це один з найкращих способів зробити це. Тому я б сказав, що одноразова плата в розмірі 75 доларів вартує того. Просто переконайтеся, що ви використовуєте плагін у майбутньому. Пам’ятайте, що ви не просто автоматизували свої соціальні сайти; Ви також отримуєте унікальну можливість потрапити до своїх архівів і знову зробити свої старі публікації блогу.

Як тільки все буде готове, ви можете натиснути на Початок спільного доступу кнопка внизу. У плагін також входить a Див. Зразок публікації кнопка, яка чудово допомагає побачити, як виглядатимуть публікації до початку створення.

Початок спільного доступу

Виключаючи повідомлення, які ви ніколи не хочете надсилати

Навіть після видалення загальних груп публікацій, таких як сторінки та рахунки-фактури, ви можете знайти конкретні елементи, які ніколи не надсилатимуться. Якщо ви переходите до Виключити повідомлення На вкладці зліва на панелі інструментів ви можете вибрати окремі повідомлення, які ніколи не надсилатимуться через систему.

Виключити повідомлення


Revive Old Post – один з найкращих плагінів для спільного доступу до соціальних мереж, і ви отримуєте додатковий бонус за надання CPR тим старим публікаціям, які ви вважали загиблими. 75 доларів – це не зміна грошей, але, зрештою, має сенс роздрібнити готівку, якщо ви хочете, щоб ваші старі повідомлення отримували експозицію через соціальні медіа, і ми давали їм 5,0, оскільки це дійсно один з найкращих доступних соціальних плагінів..

Повідомте нас у розділі коментарів, якщо у вас є питання щодо плагіна Revive Old Post!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map